15/10/2020
Pràctica professional  

 BIM Xp 2020 

CAATEEB - Barcelona 
Coneix les experiències d'experts en l'entorn BIM 
 

BIM XP és la primera jornada gratuïta de Workshops Online sobre aplicacions BIM (Building Information Modelling) organitzada pel CAATEEB  que s’emmarca en els actes del European BIM Summit 2020 i que tindrà lloc el pròxim 15 d’octubre de 2020.

Es tracta d’una versió virtual del tradicional BIM Experience, sorgida  de la demanda dels professionals del sector per apropar-se a la metodologia BIM. Durant tota la jornada, els inscrits podran accedir a les sessions de treball, de 45 minuts cadascuna d’elles,  on es donaran a conèixer les experiències de les empreses que actualment estan desenvolupant la seva activitat en un entorn BIM.

Pots consultar el programa aquí

Empreses que presentaran les seves experiències: 

Consulta tota la informació actualitzada a la web de l'European BIM Summit

INSCRIU-TE AL BIM XP

Inscripció oberta a l'EBS+

Et recordem que també et pots inscriure a l'EBS+, la primera edició on line de l’esdeveniment europeu de referència sobre Building Information Modelling organitzat pel CAATEEB que tindrà lloc el proper 19 de novembre de 2020.

Descobriràs les últimes tendències i innovacions BIM per optimitzar el teu negoci en una jornada participativa amb 4 keynote speakers de reconeixement internacional, 9 case studies i 3 taules rodones en les quals presentarem 3 documents de treball que et seran d’utilitat per l’aplicació BIM en el teu lloc de treball .

T'hi esperem!

dijous , 15 d' octubre de 2020  
  De 9:00 a 18:00h
  Videoconferència: Plataforma Zoom
Gratuït