18/06/2020
Pràctica professional  

 Com dissenyar i construir per crear una llar saludable i serena? - webinar 

CAATEEB - Barcelona 
Un periodista i tres professionals parlen sobre la realitat de la relació de la salut i l’habitatge, des de les diverses perspectives i factors que les generen. Un debat per incidir en la consciència dels ciutadans i la nostra responsabilitat com a actors de les principals problemàtiques de compromís amb les persones, el medi ambient i el planeta. 
 

DIÀLEGS CONSTRUCCIÓ . Cada vegada és més habitual la tendència de les persones a cuidar el seu benestar i actuar d'una manera respectuosa amb el medi ambient, consumint de forma més assídua, serveis i productes naturals i ecològics; noves necessitats d'una societat preocupada per la salut integral.

Els arquitectes tècnics tenen un paper important en les decisions a l’obra que més tard repercutiran de manera directa als usuaris dels habitatges. Per tractar els diferents temes i poder comprendre com i quins són els elements  que tant els tècnics com la nostra societat han de conèixer per fer habitables i saludables els habitatges, posem en marxa diàlegs construcció. Per debatre amb especialistes de diverses branques tècniques i científiques tots aquest aspectes que afecten directament i per diverses raons als habitatges i als seus habitants.

Ponents de l'activitat

Josep Pla

Josep Plá

Expert en Geobiologia i Salut de l'Hàbitat. Redactor i impulsor del projecte PROTEC per a la repoblació rural. Investigador acreditat pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Ponent Salut de l'Hàbitat (Congrés d'Arquitectura 2016). Projecte Eco-Urb. Castelló. Investigador sobre arquitectura hologràfica/anàlisi de forma i arquitectura sagrada. Projecte Eco-Escola Port Luz-Timbiquí (Colòmbia).
Analia González

Analia González

Arquitecta tècnica, perita judicial. Especialitzada en salut en el hàbitat, bioconstrucció i en projectes de Feng Shui. És directora de Aparejadores Mataró-Bioconstruimos Barcelona
Agustí Costa

Agustí Costa

Aparellador i interiorista, professor d´Elisava del 2000 al 2017, on ha exercit de Codirector del Màster en Disseny de l´Espai Interior durant 13 anys. També ha estat professor invitat a les Universitats Cedim (Mèxic) i ICESI (Colòmbia). Autor dels llibres, l´Espai Interior, La Producció de l´Interiorisme i el de diversos autors Environment. És autor de projectes de disseny interior i mobiliari, que han estat àmpliament divulgats en els mitjans especialitzats. Membre del jurat dels premis FAD-2015

La següent sessió de Diàlegs construcció "Com podem millorar l'accessibilitat dels habitatges, necessitats d’adaptació", es farà el 22 de setembre.

dijous , 18 de juny de 2020  
  Dijous de 18:00 a 19:30h
  vídeo conferència
Gratuït