20/05/2020
Pràctica professional  

 Els serveis de la Corredoria a Terrassa-AJORNAT 

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa 
La Delegació del Vallès Occidental junt la Corredoria d’assegurances ”Aparelladors Serveis Professionals” , organitza una diada dedicada a les assegurances. 
 

Continuant amb la voluntat de donar un millor servei i assessorament als col·legiats de les comarques, el Sr. Llorenç Serra, Director de la Corredoria d’assegurances ”Aparelladors Serveis Professionals”, ens visitarà a la nostra delegació, a fi d’evitar-vos desplaçaments a Barcelona perquè pugueu realitzar les vostres consultes, tràmits i gestions d’una forma més pròxima. Abans però, ens farà una xerrada de les darrerees novetats de les diferents pòlisses.

Demana cita prèvia!

  • Quan? Dimecres 20 de maig
  • A quina hora? A partir de les 15h
  • Com? Trucant per telèfon al 93 780 11 10 o bé per correu electrònic a caateeb.voc@apabcn.cat

A les 12h. ens oferirà una xerrada amb el programa següent

  1. Novetats responsabilitat civil
  2. Novetats Premaat / estalvi
  3. Novetats Axa
  4. Assegurances per als promotors
  5. Precs i preguntes
La Corredoria a banda de les assegurances de Responsabilitat Civil, on us poden presentar les millors pòlisses del mercat de forma personalitzada i adaptada a cada perfil professional, i de la Previsió Mútua (PREMAAT), també us ofereix un ventall d’assegurances molt ampli: de vida, d’accident, de malaltia, de la llar, de salut o de vehicles, entre d’altres, sempre a uns preus molt competitius i avantatjosos per als col·legiats i familiars.
dimecres , 20 de maig de 2020  
  A partir de les 12 h.
  Oficina de Serveis del Vapor Universitari (c/ Colom, 114 1a planta)
Gratuït