26/11/2020
Pràctica professional  

 European BIM Summit 2020 

CAATEEB - Barcelona 
No et perdis la sisena edició de l'European BIM Summit 2020, l'esdeveniment BIM de referència organitzat pel CAATEEB 
 

La sisena edició de l'European BIM Summit (EBS) es celebrarà els dies 26 i 27 de novembre de 2000 al World Trade Center i es confirma així l'esdeveniment de referència sobre Building Information Modelling (BIM) a Europa. 

Consolidat com un dels grans esdeveniments internaiconals en la matèria es presenta amb un format encara més atractiu. Després de 5 anys incentivant la integració dels nous models digitals BIM i el treball col·laboratiu, el context local, estatal i europeu han canviat de manera radical. 

Per adaptar-se a aquest nou panorama, en l'edició del 2020 el congrés ha adequat el seu format i continguts. L'EBS conta amb el recolzament de Patrick McLeamy, president de l'estudi d'arquitectes més gran dels EEUU i fundador del BuildingSMART Alliance, que assumeix el rol de l'European BIm Summit Honorary Advisor amb la finalitat de seleccionar els millors experts. 

La cimera es dirigeix a tècnics i responsables de les administracions públiques, promotors, despatxos d'arquitectura, enginyers, consultories de serveis, proveïdors de materials, fabricans, project & construction managers, directors d'execució d'obra i facility managers, i constructors, entre d'altres, que són els decision makers que marquen i marcaran el rumb del sector de la construcció. 

Atenció! El CAATEEB posa a disposició dels arquitectes tècnics col·legiats a Barcelona entrades amb un 25% de descompte fins al 31 de març. Cal informar del codi promocional 01EBS2025 a inscripciones@bimsummit.eu

Per més informació: https://europeanbimsummit.com/

Main Partner

Organitzen:

dijous , 26 de novembre de 2020  
  26 de novembre de 9:00h a 18:30h i 27 de novembre de 9h a 13:30h
  World Trade Center - Barcelona