19/11/2020
Pràctica professional  

 European BIM Summit + 

CAATEEB - Barcelona 
L'European BIM Summit fa un pas endavant i aposta per la suma d'online i offline 
 

El Congrés oferirà 3 esdeveniments en 1: BIM XP, EBS+ i European BIM Summit Presencial  

L’European BIM Summit, esdeveniment de referència a Europa en tecnologies BIM, llança la seva aposta combinada amb un format de triple valor afegit: un esdeveniment preliminar online (BIM Xp), l’EBS + (també online) i, com a colofó, el clàssic European BIM Summit presencial, que tindrà lloc a la primavera en l’emplaçament previst: el World Trade Center de Barcelona.

 

Noves dates

El calendari dels esdeveniments quedarà de la següent manera: el 19 de novembre se celebrarà l’EBS + i el 22 i 23 d’abril de 2021, l’European BIM Summit presencial. Ambdos congressos inclouran l’entrada a l’esdeveniment previ del 15 d’octubre, el BIM Xp. En conjunt, l’esdeveniment col·laboratiu resultant donarà peu a un esdeveniment de primer ordre per als professionals del segment BIM.

 

Inscripcions

El preu per assistir al EBS+ per col·legaits del CAATEEB, és de 25€. Pots fer la inscripció en aquest enllaç: http://ebsplus.idcongress.es/venta/index_cat.php  utilitzant el codi EBS+COL2020

Si ho prefereixes, et pos inscriure al European BIM Summit 2021 (22 i 23 d'abril de 2021) i assistir gratuïtament al EBS+ (19 de novembre de 2020). I al BIM Xp (15 d'octubre de 2020). El preu per col·legiats al European BIM Summit 2021 és de 195€ fins el 31 d'agost utilitzant el codi EBS2021COL

La inscripció al BIM Xp i a l'EBS+ serà gratuïta per tots aquells que ja estaven inscrits a l'esdeveniment presencial (abans del seu ajornament a casua de la Covid19). 

 

 

3 esdeveniments en 1

Amb un format totalment renovat, la cimera internacional sobre Building Information Modelling (BIM) tindrà com a eix central la col·laboració. Per primera vegada en un esdeveniment d’aquestes característiques, els assistents passaran a un primer pla i prendran les regnes del congrés: participaran en l’elaboració de documents de treball col·laboratius, votaran els temes de les pròximes edicions i podran intervenir i interactuar amb els ponents en tot moment durant l’acte.

 

L’EBS +, en format online, inclourà 4 Keynote Speakers de reconeixement internacional, 9 case studies i 3 taules rodones. A més, al final de l’esdeveniment tindrà lloc una ponència amb les conclusions finals, que serà un document de valor afegit amb la recopilació del treball realitzat al llarg de la jornada. Aquesta 1a edició es tancarà amb una sessió participativa i distesa, el BIM BeerVeure programa al final de la pàgina

 

Finalment, i després d’aquests dos primers esdeveniments preparatoris, el 22 i 23 d’abril tindrà lloc l’European BIM Summit en format presencial. El Congrés al World Trade Center comptarà amb la presència de més de 500 persones, i a més es podrà seguir en streaming per a les persones que prefereixin assistir des de les seves oficines o domicilis.

 

El BIM redueix costos, millora la productivitat i adapta la construcció a les necessitats de la societat

 

 

 

 

dijous , 19 de novembre de 2020  
  De 9:00 a 19:00
  Plataforma Online