14/10/2020
Pràctica professional  

 Sessió informativa Postgrau Direcció d'Execució Professional 

CAATEEB - Barcelona 
Sessió informativa Postgrau Direcció d'Execució Professional 
 

Aquest postgrau és l’únic Postgrau per a Directors d’Execució de Catalunya, que s'imparteix a la ciutat de Barcelona. Des del CAATEEB, conscients que la formació continua és un element bàsic en la millora del col·lectiu i sabedors que la formació que es rep a les universitats no contempla moltes de les tasques que actualment desenvolupen els directors d’execució, s’ha programat aquest postgrau amb la finalitat de donar els coneixements i aptituds necessàries per poder portar-les a terme.

Els professors que formen part de l’equip, són tots professionals en actiu que habitualment treballen com a directors d’execució, i amb una àmplia i llarga experiència en tot tipus d’obres, des d’edificis d’habitatges plurifamiliars fins a centres comercials, passant per obra pública, i treballant tant com a professionals lliberals, tant en solitari com formant part d’equips més amplis i pluridisciplinars.

El programa ha estat dissenyat des del coneixement del sector i del desenvolupament de la feina diària de direcció d’obres, per tant, des d’una visió pràctica, tenint en compte aspectes com el control d'obres i el control de qualitat dels edifcis.

dimecres , 14 d' octubre de 2020  
  De 18 a 18:30h
  Plataforma Zoom
Gratuït