15/05/2020
Culturals  

 Visita: Girona temps de flors- AJORNAT 

CAATEEB - Barcelona 
El proper divendres 15 de Maig visitarem Girona durant el Temps de Flors. T’animem a venir i gaudir d’aquesta experiència amb una visita guiada pels llocs més emblemàtics, més característics i bonics en aquesta època. 
 

Vine a conèixer una de les ciutats més emblemàtiques de Catalunya, en una de les millors èpoques, temps de flors. T’animem a que et perdis pels carrers plens d’història, que descobreixis els racons amagats i que gaudeixis de la primavera de la mà del festival de flors per excel·lència de Girona.

Aquest festival va néixer gràcies a dos emprenedors que al 1954 van decidir crear la primera edició del que seria el festival Temps de Flors. La bona acollida i el gran interès per les persones que ho visitaren va empènyer a tirar endavant un esdeveniment que s’ha convertit avui en dia en una reconeguda activitat que atrau a gent d’arreu del món.

A més a més de poder gaudir de les flors primaverals, durant el cap de setmana, a la ciutat s’elaboren diferents activitats culturals i d’interès general, des de castellers fins a concursos fotogràfics. En aquest últim, t’animem a participar i a deixar anar la teva part més artística.

La sortida serà des del CAATEEB a les 8:30h del matí i a les 11h començarem la visita guiada per Girona. Un cop hagi acabat la visita tindrem estona lliure per visitar aquells espais que no haguem tingut temps prèviament. Als voltants de les 16h es sortirà de nou cap a Barcelona. Arribada a Barcelona, aproximadament a les 17:30/18h. 

divendres , 15 de maig de 2020  
  Sortida del Col·legi a les 8:30 i arribada als voltants de les 18h
  Punt de trobada: C/Bon Pastor 5 (sortida amb autocar a les 08:30)
Visita per no col·legiats: 10€ + IVA Visita per col·legiats: gratuïta Autocar col·legiats i no col·legiats: 15€ + IVA